Acil bakım çalışması

Türkiye lokasyon bir adet sunucumuzda bakım çalışması yapılacaktır. Yaşanacak kısa süreli kesintiden dolayı çok özür dileriz. Yapılan çalışmanın aciliyetinden dolayı gerekli bilgilendirmeyi sadece duyurular kısmından yapmamız gerekmiştir. Anlayış ve sabrınız için çok teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz. 

29inci Temmuz 2020
Yedekleme Hakkında

Değerli kullanıcılarımız,

Tarafımızca ücretsiz yedekleme hizmeti verilmemektedir. Yedekleme sorumluluğu tamamen kullanıcıya aittir. Olası bir veri kaybına karşı lütfen belli günlerde sitelerinizin yedeğini alınız. 

21st Temmuz 2020
Yeni Cloud VDS Hizmetimiz

Merhaba, Sizlere çok yeni bir hizmetimizi sunuyoruz. Cloud VDS hizmetimiz çok fazla Ram tüketimi yapan sitelere özel olarak hazırlanmıştır. Yeni AMD EPYC 7282 model işlemcilerle beraber hazırladığımız Cloud  Sunucu paketlerimizin tamamı %100 gerçek NVMe SSD ile satışa sunulmuştur. İstediğiniz zaman ek NVMe SSD ... Devamını Oku »

16inci Temmuz 2020
Kdv bizden kampanyası hk.

Merhaba,

Uzun zamandır devam etmekte olan KDV bizden kampanyamız sona ermiştir. Talep gelmesi durumunda ilerleyen zamanlarda tekrar aktif edilecektir. Havale/Eft ile ödeme yapan kullanıcılarımızın fatura rakamlarına dikkat etmelerini rica ederiz.

6inci Temmuz 2020